Останній контрольний. Верес (Рівне) - Агробізнес (Волочиськ) - 0:0

14 липня 2018. 18.00. Контрольний матч. Рівне, стадіон "Авангард"
Агробізнес: Одольський, Гагун (Слотюк, 46), Курило, Полторацький (Думанюк, 46), Шевчук (Пліс, 46), Кухарук, Юхимович, Груша (Темнюк, 76), Скакун (Когут М., 57), Семенець (Юрчак, 67), ГНП.


Обидві команди проводили свої останні контрольні поєдинки перед стартом в Кубку України Вереса 18 липня, та Агробізнеса в Першій лізі 22 вересня. Матч прийняв довгобуд Авангард, який так і не відчинив двері для офіційних матчів рідній команді, яка повернулася додому після прем'єрлігівських гостювань у Львові. Стадіон тривалий час на реконструкції, не готовий до проведення змагань ПФЛ і це біль рівненських уболівальників. Неофіційні матчі тут ніхто не боронить проводити і глядачі, незважаючи на дощ та матч ЧС Бельгія - Англія, щедро заповнили трибуни, створивши враження, не спарингу, а важливого поєдинку.

Сьогодні на полі був дуже оновлений Верес, та незмінний по складу Агробізнес. Незважаючи на це, перший тайм пройшов у доволі рівному протистоянні. Біля обох воріт не було багато моментів, але було чимало боротьби, тож тренери могли оцінити готовність своїх підопічних до матчів наступного уїкенду. По першому тайму все ж незначну перевагу можна віддати Агробізнесу. Атаки гостей були більш злагоджені, та розвивались гостріше, але відбулись без загострень біля воріт господарів. Не було багато роботи і біля воріт Одольського, хоча воротар Агро кілька разів вступав у гру.

У другому таймі дощ припинився і гра пожвавішала. Перш за все за рахунок гостей. Агробізнес суттєво переважав Верес і створив чимало гольових моментів.

Тарас Пліс вийшов на поле з початку другої половини і створив гостроту на правому краї. Радіємо за Тараса, він показав свою гру, яку звикли бачити до прикрої затяжної травми, якої зазнав у минулому сезоні. В одному з моментів Пліс пройшов до воріт Вереса і потужно пробивав, однак воротар вдало прикрив ворота.

Кілька разів проривався до воріт Віталій Груша... 

Був момент і в Кухарука...

Богдан Семенець був активним на вістрі атаки, однак сьогодні відзначитися йому не вдалося.

Це зробив Микола Темнюк, що отримав вивірений пас від Олександра Юрчака, обіграв голкіпера і вразив ворота, та нападник Агробізнеса перебував у положенні "поза грою".

Відзначимо також потужний удар Олексія Бондаренка під перекладину воріт Агробізнеса наприкінці матчу. Браво Одольський! Епізод зірвав овації під кінець поєдинку та залишив у підсумку матчу сухі нулі "на табло".

Вдалося після матчу поспілкуватися з представниками ультрас Вереса, які подякували за хороший минулорічний прийом у Волочиську на матчі Кубку України Агробізнес - Верес, та пообіцяли боротися за стадіон Авангард, щоб повністю повернути футбол у рідне місто.

2009-2013 Karacool. ( - - ) www.karacool.com.ua free templates Joomla

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ 2023/24. ПЕРША ЛІГА
ЧЕМПІОНСЬКА ГРУПА
20.04.2024 5 тур  
  14.30  
АГРОБІЗНЕС
Волочиськ
  МАРІУПОЛЬ
Маріуполь
 
Волочиськ, стадіон "Юність"