Запрошуємо на громадські слухання

15 грудня відбудеться захід, на якому розглядатимуться важливі питання для футбольних уболівальників Волочиської громади та ФК Агробізнес.

15 грудня 2017 року о 17 годині у великому залі центру культури та дозвілля «Гармонія» (м. Волочиськ, площа Центральна) будуть проведені громадські слухання на тему «Розвиток спорту у Волочиській міській об`єднаній громаді».

На громадських слуханнях будуть розглянуті наступні питання:

1. Інформація міського голови Черниченка К.В. щодо розвитку спорту у Волочиській об’єднаній територіальній громаді.

2. Доповідь директора ДЮСШ Керепка В.П. про розвиток спорту у Волочиській дитячо-юнацькій спортивній школі.

3. Про реконструкцію стадіону у м. Волочиськ.

Найбільш важливим для ФК Агробізнес є третє питання. Команда, яка стрімко увірвалася у професіональний футбол, яскраво прописала Волочиськ на футбольній мапі України. ФК Агробізнес, що займає зараз перше місце в групі А Другої ліги, з великою імовірністю влітку 2018-го року підвищиться в класі - вийде у Першу лігу. Перед клубом з боку Федерації футболу України будуть поставлені підвищені вимоги до стадіону, інфраструктури і т.д.

Зараз головна футбольна арена нашого міста, яка знаходиться на балансі  Волочиської міської об`єднаної громади, потребує масштабної реконструкції. ФК Агробізнес готовий вкласти кошти в розбудову стадіону та необхідної інфраструктури.

Запрошуємо земляків, шанувальників футболу міста Волочиськ, небайдужих людей до розвитку нашого краю долучитися до обговорення цього важливого питання для Волочиської громади.

15 грудня 2017, 17.00. м. Волочиськ, ЦКД "Гармонія".

Вхід вільний

2009-2013 Karacool. ( - - ) www.karacool.com.ua free templates Joomla

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ 2023/24. ПЕРША ЛІГА
ЧЕМПІОНСЬКА ГРУПА
20.04.2024 5 тур  
  14.30  
АГРОБІЗНЕС
Волочиськ
  МАРІУПОЛЬ
Маріуполь
 
Волочиськ, стадіон "Юність"